.

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 67 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

L’actuació policial va tenir lloc ahir poc després de les 20 h, quan una dona veïna de la Part Alta va alertar la Guàrdia Urbana que feia 15 anys que era víctima de maltractaments per part de la seva parella.

La Guàrdia Urbana va desplaçar dues patrulles, una al domicili de la denunciant i l’altra en un bar del barri vell de la ciutat del qual, possiblement, el presumpte agressor n’era client habitual.

La dona va explicar als agents que aquella mateixa tarda havia estat agredida en presència dels seus fills, menors d’edat. I que a banda del maltractament físic també rebia insults i menyspreus de forma habitual.

Tenint en compte aquest testimoni l’home, que efectivament es trobava al bar esmentat, va ser detingut.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.