TOTS 21

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana. Foto: ACN

La Guàrdia Urbana de Reus ha informat per mitjà del seu compte de Twitter aquesta mateixa tarda de la detenció, poc després de les 18.00 hores, «d’un home per robatori amb violència en grau de temptativa i desobediència als agents». Segons afirmen des del cos policial, «el propietari d’un comerç de l’avinguda Doctor Vilaseca ens ha alertat que l’home l’ha agredit quan ha intentat evitar que li robés a l’establiment».

D’altra banda, els Mossos han confirmat la seva intervenció en un altre robatori, en aquest cas en una tenda de roba situada al carrer Llovera cap a les 20 hores. Segons informa Reusdigital, la Guàrdia Urbana ha rebut la trucada de l’establiment Cloe (al número 19 del carrer de Llovera) tot informant que havien retingut l’home, que hauria efectuat un robatori amb violència contra la dependenta i posteriorment causat lesions a un veí que intentava aturar-lo en la fugida. Durant aquesta, han pogut incautar diverses peces de roba sostreta. Els agents han sol·licitat la presència del SEM, perquè la dependenta estava angoixada. El veí que ha intentat aturar el detingut, al seu torn, ha estat ferit a la cella.

A tot plegat cal afegir també el robatori, cap a les 20.15 hores, de tabac patit també aquesta tarda a l’estanc situat al carrer del Vent. Un noi d’aspecte magrebí i una noia amb pantalons rossa han agafat tabac de damunt del mostrador i han marxat corrents.

Redacció