TOTS 21

L'home s'havia negat a sotmetre's a la prova a l'hospital i va intentar fugir Foto d'arxiu del Sindicat de Mossos

L’home s’havia negat a sotmetre’s a la prova a l’hospital i va intentar fugir. Foto d’arxiu del Sindicat de Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a Reus un conductor que va quadruplicar la taxa d’alcoholèmia permesa després de provocar un accident a Vila-seca. Els fets van tenir lloc cap a les 14.30 hores, quan els Mossos van rebre l’avís d’un accident a l’AP-7 a Vila-seca entre dos turismes, un dels quals va quedar bolcat i amb persones atrapades.
L’altre va sortir de la via i va impactar contra la tanca de protecció. Els agents van comprovar que l’estat dels ferits era lleu i que el conductor que havia ocasionat l’accident semblava begut. Va donar 1,02 en aire expirat, superant la taxa permesa. Després va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus, on es va negar fins a tres vegades a fer-se la segona prova. A més, va intentar fugir del centre mèdic, motiu pel qual va ser arrestat.
El detingut, un home veí de Valls, de nacionalitat espanyola i 52 anys, passarà en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus. Va ser detingut per dos delictes contra la seguretat viària: un per conduir sota els efectes de l’alcohol i l’altre per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia.