.

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de Tarragona, amb la participació d’una patrulla de la Guàrdia Urbana, van detenir ahir tres homes, de nacionalitat romanesa , un de 20 anys i els altres dos de 22 anys, amb domicilis a Madrid i Regne Unit com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els fets es van produir ahir al migdia, vora les 13.00 hores, en un establiment de telefonia mòbil de la Rambla Nova de Tarragona quan uns agents de paisà van escoltar com un home perseguia a tres joves recriminant-los el robatori d’uns mòbils.

Immediatament, els dos agents van sortir corrents darrera els lladres i van interceptar-los en un carrer proper a la botiga, concretament, al carrer Assalt.

En aquell precís moment, va aparèixer una patrulla de la Guàrdia Urbana que va ajudar els mossos a identificar els tres joves.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir els tres joves per la sostracció dels tres telèfons mòbils d’alta gamma valorats en més de 3.000 euros. Els mossos un cop fetes les comprovacions van retornar els telèfons al seu propietari.

De les gestions posteriors a comissaria es va despendre que els detinguts, amb residència a Madrid i Regne Unit, s’haurien desplaçat des del seu lloc d’origen fins a la ciutat de Tarragona per perpetrar el furt.

Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.