.

.

TOTS 21

Imatge del darrer partit dels blaus al Serrallo Foto: Rafa Marrasé

Pas a pas, sense aturar-se, amb aquella filosofia que l’equip ha començat una temporada que ha de servir per a começar pràticament de zero en el bàsquet professional però amb la sensació de tenir bona part dels deures fets.

El CBT buscarà sumar la quarta victòria consecutiva aquesta campanya. Segurament si a algú li diuen abans de començar la temporada hagués signat sense pensar-ho ni un moment una arrancada de lliga com aquesta.

Els blaus són la gran sensació de la LEB Plata i volen consolidar el seu bon inici guanyant aquest dissabte al Serrallo a un equip d’aquells que etiquetariem com de la seva lliga.

Segurament el partit no serà un partit més pel conjunt tarragoni. La mort de Jesús Sanjosé aquesta setmana converteix l’encontre en un moment d’homenatge especial sobretot pel tècnic Berni Àlvarez qui tenia una estreta relació amb el que va ser un dels seus entrenadors.

Davant els blaus tindran un Marin que arriba a Tarragona igualat a registres amb els del Serrallo amb cinc victòries per quatre derrotes i després de guanyar el seu darrer partit davant del bàsquet Pla de forma contundent.

El potencial dels tres americans de l’equip gallec i el seu joc exterior són les armes que el conjunt que entrena Javier Llorente intentarà fer servir per a trencar la bona dinàmica del CBT.

L’encontre es jugarà aquest dissabte a les set hores al Pavelló del Serrallo.

Institucionalment es guardarà un minut de silenci abans de l’encontre i es farà un acte de reconeixement a la mitja part en memòria de Jesús Sanjosé.  Des del club s’ha fet una crida a tots aquells que van conéixer al “Sanjo” perquè vagin a rendir un darrer homenatge a un dels fundadors de l’entitat.

Quim P. Casadesús