.

L'afició ha tornat a respondre malgrat els impediments del Llagostera

El Nàstic organitza el desplaçament amb autobús a Llagostera pels guanyadors de les 200 úniques entrades que el club gironí ha posat a disposició del Nàstic. Amb un preu de 25€ cada una, el sorteig es realitzarà aquest dijous a la tarda, i els guanyadors hauran de passar per les oficines del club per retirar-les a partir de les 18h del mateix dijous. Els números dels guanyadors es publicaran a la web del Nàstic i a les xarxes socials.

Per la seva part, la Federació de Penyes també organitza el desplaçament per a tots els aficionats que vulguin desplaçar-se a Llagostera puguin  donar suport a l’equip tots junts.  En ambdós casos el desplaçament és gratuït, tot i que tothom haurà de passar a partir de dijous per la Federació de Penyes per tal de retirar el seu tiquet del bus.

L’horari per apuntar-se  és de 9.30h a 13.30h i de 17h a 20h a les oficines de la Federació de Penyes. Els busos sortiran del pàrking del Nou Estadi a les 14.15h cap a Llagostera.

Des de el club es lamenta “les poques entrades que ens ha facilitat el Llagostera, tot i que va anunciar que a mitja setmana probablement en facilitaria més, finalment no ha estat així”. Però en cap cas “això no ha de ser un impediment perquè els nastiquers puguin estar junts, i tot i no poder accedir a l’estadi, estar al costat de l’equip, com sempre han fet.  Els aficionats que es desplacin en cotxes particulars i no tinguin entrada pel partit, els animem a que acompanyin a l’equip i a seguir el partit junts”.

Els Mossos d’Esquadra han destinat un espai al costat del camp per a poder aparcar els vehicles i els busos, i perquè l’afició grana pugui estar junta.