.

.

TOTS 21

Agents de la Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb vigilants municipals de Riudoms, han desmantellat una plantació interior de marihuana amb 403 plantes. En l’operació han resultat investigades dues persones, residents habituals en el domicili on s’ha trobat la plantació i que eren les encarregades de cuidar i mantenir les plantes.

La investigació es va iniciar a principis de juny gràcies a una alerta ciutadana. Per comprovar si existia la plantació es van organitzar diversos dispositius que van permetre localitzar una masia propera al casc urbà, on s’apreciava una forta olor a marihuana i a l’exterior de la qual s’observaven elements relacionats amb el cultiu. Per això, es van identificar les dues persones que hi havia.

Tots dos van col·laborar de manera voluntària amb els agents, facilitant l’accés a l’habitatge. En el seu interior es van localitzar 403 plantes de marihuana en fase adulta, d’uns 52 quilograms, així com material per al seu cultiu.

Se’ls va prendre declaració com a investigats per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric. Posteriorment, se’ls va posar en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.