.

.

TOTS 21

Cartell promocional de La Capsa. Foto: Cedida

Cartell promocional de La Capsa. Foto: Cedida

La Capsa de Música arrenca el darrer mes de l’any amb una trobada formativa i informativa que cap músic de Tarragona i el seu entorn s’hauria de perdre, per conèixer els “Drets d’autor i de l’artista a l’era digital i l’Estatut de l’artista”, amb ponents de primera fila a nivell estatal: Manuel Aguilar i Guillem Arnedo. A més, se celebraran els 15 anys d’una banda 100% aMt, els Frank O’Lee Sons, i es donarà a conèixer un dels discos més influents de la història del pop-rock, fet a partir de peces gairebé oblidades: “Nuggets”.

La jornada serà el 3 de desembre a les 11 h i és gratuïta. Les places són limitades amb inscripció prèvia a https://capsademusica.com/wp/entrades031222/.

Pel que fa al concert de Frank O’Lee Sons, serà el 18 de desembre, les entrades valen 5 euros tant si es compren de manera anticipada com a la taquilla. Les places també són limitades i cal fer inscripció prèvia a https://capsademusica.com/wp/entrades181222/.

La presentació de “Nuggets” es durà a terme el 23 de desembre a les 20h amb entrada gratuïta i consumició mínima. La inscripció prèvia s’ha de fer a https://capsademusica.com/wp/entrades231222/.