.

.

TOTS 21

La ciutat de Reus pràcticament no té zones amb aigua de forma permanent on espècies típiques de zones humides puguin habitar. Per aquest motiu, els estanys del Gaudí Golf Club representen uns dels pocs indrets dins el terme municipal on observar ocells aquàtics com, per exemple, el cames llargues, la polla d’aigua, la fotja comuna, el cabusset o l’ànec collverd.

El dia 19 de setembre, Birding Catalunya, l’associació CEN i la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus organitzen una sortida guiada per conèixer la fauna ornitològica que es pot trobar en aquests camps de golf, just en una època molt bona per a l’observació d’aus perquè ens trobem en ple pas migratori i, per tant, poden aparèixer espècies d’ocells que s’han aturat a alimentar-se i descansar durant el seu llarg trajecte que els durà a les zones d’hivernada del continent Africà.
De la mà d’Enric Pàmies, es descobriran els ocells del camp de golf mentre recorrem els diferents estanys de la zona. No únicament es podran veure ocells aquàtics, sinó també moltes altres espècies com grives, orenetes, puputs, raspinells, gavians, pardals, caderneres, gafarrons i molts més.

Inscripcions (obligatòria): https://bit.ly/2WElMRk
Dia: diumenge 19 de setembre
Horari: de 18 a 20 h
Material: Calçat còmode i aigua. Es recomana portar prismàtics i guia d’ocells, qui en tingui.
Monitor: Enric Pàmies
Preu: Gratuït (s’accepten donatius).

Apte per a totes les edats.
Places limitades.
Es portaran els jocs de cartes BioBlitz Delta de l’Ebre (12 €), Ictio (12 €) i Papilio (15 €) i algun llibre d’ocells per si algú en vol comprar.

Redacció