.

Les baixes estan condicionant l’inici de lliga. Foto: TGN Bàsquet

Partit corresponent a la jornada 5 de la lliga on el Sènior A ha visitat la complicada pista de l’actual líder de la competició, el CB Roser al Mpal. Estació del Nord. L’equip Lila no ha pogut competir el partit degut al nombre elevat de baixes al conjunt tarragoní i l’enorme qualitat del rival.

La primera part ha estat marcada pel mal primer quart de l’equip lila, on el conjunt local ha arribat amb un avantatge de 10 punts a l’electrònic (19-9). En el segon període, el TGN ha intentat entrar en ritme de partit, però la falta de lectura ofensiva i errades en els tirs lliures, no ha permès a les tarragonines arribar amb opcions a l’equador del partit (33-17, min 20).

A la represa, l’equip ha intentat jugar amb més pausa en el joc, triangulant i introduint conceptes dels entrenaments en l’atac estàtic. Però l’equip lila no s’ha sentit còmode en cap moment, arribant així al 58-36 final.

El tècnic Marc Rovirosa al final del matx ha explicat que “el nombre elevat de baixes que teníem en l’equip no ens ha permès tenir una rotació completa i això en partits d’aquesta exigència és un hàndicap que no et permet arribar a competir”. Rovirosa destaca que cal seguir treballant, entrenant al màxim nivell i que ara arriba una setmana de descans que anirà molt bé a l’equip per recuperar algunes lesionades. Així doncs, d’aquí a dues setmanes l’equip disputarà un matx decisiu contra el Granollers al Sagrat Cor (18.00h). “El partit contra el Granollers serà un cara o creu perquè ens toca guanyar ja…”, afegia l’entrenador.