.

Els grana han caigut a la Nova Creu Alta. Foto: Twitter Nàstic

El Nàstic ha condemnat Xavi Bartolo com a entrenador del Nàstic. Havia generat il.lusió la seva arribada, que coincidia amb l’inici de la temporada, però poc es podia esperar l’aficionat que a la tretzena jornada, l’equip es trobaria en situació de descens a Tercera. Era l’habitual les darreres tres temporades a LaLiga 1,2,3, pèro intolerable a Segona B. En les properes hores se segellarà l’acomiadament de l’entrenador.

Dos gols de Querol i l’exroig-i-negre Èdgar Hernández a la primera part han condemnat els grana a sumar una nova derrota, la sisena del curs. Una vegada més, els grana començaven perdent i tot just després que Jonathan Pereira perdonés el 0 a 1 en una doble acción en la qual el veterà Mackay ha frustrat el gol grana.

Com si fos un dejà vú, una enèsima errada defensiva, al minut 26, aquesta vegada en un contracop, provocava una centrada a la frontal, i Néstor Querol afusellava Bernabé desfent-se d’una defensa que badava. El Centre d’Esports buscava gairebé matar el partit i l’exReus Deportiu Edgar s’erigia en el gran perill, que amb una falta sensacional feia efectivament el segon a les acaballes de la primera part.

La segona part ha milloratel Nàstic, com li sol ocórrer, però han escassejat les ocasions. Només s’ha vist amb certa dignitat un xut de Damián Petcoff i un intent de Lolo Plá d’escurçar distàncies.