.

.

TOTS 21

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat el propietari d’un gos perillós que hauria mossegat i ferit una dona a la urbanització Aigüesverds del municipi diumenge a la tarda.

Els fets van tenir lloc al carrer dels Noguers, quan la veïna va sortir del seu domicili i es va trobar amb el gos a la via pública, bordant i mostrant-li les dents. La dona va intentar fugir i refugiar-se dins del vehicle d’una veïna, però en aquell moment el gos va mossegar-li la cama esquerra i li va provocar ferides que van requerir quatre punts de sutura.

La dona va ser atesa a l’Hospital de Sant Joan i, després, es va personar a la comissaria central per denunciar les lesions. Agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar al lloc dels fets i van localitzar dos gossos, un dels quals de la raça Pit Bull Terrier, i al seu propietari, amb residència al carrer on van passar els fets. L’Ajuntament de Reus no té constància del registre de l’animal al cens municipal ni que el propietari del gos disposi de la preceptiva llicència per a la tinença de gossos potencialment perillosos.

L’Ajuntament de Reus tramitarà un requeriment al propietari de l’animal per informar-lo que no es disposa d’informació del cens de l’animal ni de la llicència per a la tinença d’animals potencialment perillosos al seu nom. D’acord a la normativa en matèria de gossos considerats potencialment perillosos, no disposar de la preceptiva llicència és considerat una infracció molt greu, i pot ser sancionat amb una multa de 2.400 euros.