.

Imatge d'arxiu d'un furgó de Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu d'un furgó de Mossos d'Esquadra

La Policia Local de Calafell ha dut a terme en les dues últimes setmanes un dispositiu especial contra la venda ambulant no autoritzada i inspeccions a diferents locals per la seva presumpte col·laboració amb el ‘top manta’. Aquestes actuacions, algunes de les quals s’han fet conjuntament amb Mossos d’Esquadra i d’altres amb la Guàrdia Civil del Vendrell, han permès la confiscació de material per un valor total de 3.200 euros i la denúncia de dos establiments relacionats amb la venda il·legal.

El 8 d’agost passat agents de la Policia Local de Calafell i Mossos d’Esquadra del Vendrell van fer una inspecció a un establiment del carrer Mossèn Jaume Soler, que col·laborava amb els ‘manters’. El propietari de l’establiment permetia que els manters hi guardessin el material destinat a la venda ambulant no autoritzada. Els agents van confiscar material per valor d’uns 2.000 euros, i van denunciar l’establiment per col·laborar amb els venedors ambulants no autoritzats, cosa que infringeix la Llei de Comerç. A banda d’aquesta infracció l’establiment també va ser denunciat per altres infraccions.

En el marc del mateix dispositiu, el passat 14 d’agost agents de la Policia Local de Calafell i la Guàrdia Civil del Vendrell van inspeccionar tres establiments més, situats a la carretera de Barcelona, i als carrers Pau Neruda i Igualada. Durant aquestes inspeccions, els agents policials van confiscar diversos productes, com calçat esportiu i material de perruqueria (gomines, laques, entre d’altres), que el propietari d’un dels comerços tenia a la venda i que procedien de contraban. El valor de venda al públic del material confiscat podria superar els 1.200 euros.