.

.

TOTS 21

Portada del programa d'Activitats per a les Families

Portada del programa d’Activitats per a les Famílies

Demà dimarts 15 d’octubre, a les 18.00 h, tindrà lloc la presentació de les activitats per a famílies del Pla Educatiu d’Entorn, al Centre Cívic i Cultural El Colomí. Presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, la presentació d’aquestes activitats anirà a càrrec de Manuela Moya, regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Vila-seca.

Aquest curs 2019-2020 tornarà a estar farcit de propostes interessants per a tota la família, que tindran a veure amb l’entorn i el medi natural, la música, la lectura, les relacions entre els pares i fills, les necessitats educatives especials i l’educació cívica.

Cal recordar que l’acte de presentació de les activitats comptarà amb el servei gratuït d’acollida per a infants a partir de 3 anys, per tal de facilitar l’assistència a les famílies. Només caldrà indicar-ho en el formulari d’inscripció que es pot emplenar online a través del facebook Ensenyament Vila-seca.cat.

Les primeres activitats del Pla Educatiu d’Entorn a Vila-seca

A banda de la presentació, s’han donat a conèixer ja les primeres activitats organitzades per aquest curs, totes elles gratuïtes, les quals ja tenen les inscripcions obertes.

En primer lloc, el proper divendres 18 d’octubre es farà una presentació dels tres llibres triats per al Club de Lectura d’enguany. El Centre Cívic i Cultural El Colomí acollirà l’acte a les 6 de la tarda. Durant les sessions del Club de Lectura, hi haurà diversos infants que podran gaudir de la lectura assistida amb gossos.

D’altra banda, el dimarts 22 d’octubre a les 17.30 h, també al Centre Cívic i Cultural El Colomí, tindrà lloc una xerrada-taller sobre tècniques d’estudi, per a pares i mares. L’objectiu del taller, conduït per Tania Molero del departament de Pedagogia de la URV, serà conèixer com els pares i mares poden ajudar a millorar el rendiment acadèmic dels seus fills.

Les dues activitats comptaran amb servei gratuït d’acollida per a infants a partir de 3 anys.