.

.

TOTS 21

Una nova exposició arriba aquesta setmana a la Sala Lluís d’Icart. Des d’aquest dimecres i fins al 14 d’octubre, l’artista Myriam Arnold presenta una sèrie d’obres pictòriques realitzades amb una gran varietat de tècniques i materials. L’artista, formada a l’Acadèmia de dibuix i pintura Carmen Alquézar i a l’Escola d’Art de Tarragona, empra pintura acrílica, papers, tèxtil, plàstics, coles i vernissos que li permeten treballar els volums per crear un realisme màgic.

La seva obra es caracteritza per una profusió de colors vius que conformen un univers visual molt atractiu. A més a més, les seves pintures estan impregnades d’una atmosfera misteriosa i de vegades onírica emmarcades dins de paisatges infinits i evanescents.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és els dimecres, dijous i divendres, de 18 h a 21 h, i els dissabtes, d’11 h a 13.30 h, i de 18 h a 21 h. Aquest proper dissabte 23 de setembre, a les 11.30 h, la pròpia artista farà una visita guiada a l’exposició.