TOTS 21

La nedadora olímpica Sylvia Fontana participa en la campanya Llegat2018. Foto: Cedida

La nedadora olímpica Sylvia Fontana participa en la campanya Llegat2018. Foto: Cedida

Un mes i mig després que es fes oficial l’ajornament, els Jocs Mediterranis s’han reactivat comunicativament amb la campanya Llegat2018, en què s’ha estrenat el logo actualitzat amb la nova marca Tarragona 2018. La nedadora olímpica Sylvia Fontana és una de les cares visibles de la campanya, que vol incidir en l’impacte econòmic i social que deixaria l’esdeveniment a la ciutat i al conjunt de les comarques tarragonines.

Campanya subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació, a l’espera del finançament estatal

La celebració dels Jocs està hores d’ara pendent que es confirmi l’ampliació del finançament per part de l’Estat. Els organitzadors, amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros al capdavant, encara no han aconseguit un compromís escrit per part del govern espanyol en aquest sentit. Sense aquesta confirmació, el departament de Màrqueting i Comunicació no preveu fer inversions importants en la nova marca.

De fet, aquest projecte està subvencionat pels Programes de suport al desenvolupament local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya a través del Conveni específic de col·laboració entre el SOC i l’Ajuntament de Tarragona del projecte de polítiques actives d’ocupació en el marc dels Jocs Mediterranis.

Els missatges de la campanya s’han focalitzat en quatre àmbits molt concrets: les instal·lacions esportives, la formació i el voluntariat, el desenvolupament econòmic i la projecció exterior del territori. A banda de Fontana, els altres participants a la campanya són Jordi Rom, gerent de l’Estació Nàutica Costa Daurada; Aldana Russo, una de les més de 6.000 persones inscrites a la borsa de voluntariat dels Jocs i Xavier Bielsa, president nacional 2016 de la Jove Cambra Internacional de Catalunya.

 

Nou web www.tgn2018.cat, mentre www.tarragona2018 segueix fora de servei

El logo actualitzat amb la marca Tarragona2018.

El logo actualitzat amb la marca Tarragona2018.

La nova imatge amb la marca Tarragona2018 ja llueix en el web de la campanya i en el nou web de l’esdeveniment, que és www.tgn2018.cat. L’antic www.tarragona2017.cat encara segueix en funcionament, i www.tarragona2018, que va adquirir un anònim la setmana abans de l’ajornament, encara es troba fora de servei.