.

.

TOTS 21

Una imatge de David Vidal. Foto: Cedida

Una imatge de David Vidal. Foto: Cedida

El cap de llista de Reus en Moviment, David Vidal, ha assegurat aquest dimarts en un acte de campanya amb simpatitzants de la candidatura que Reus en Moviment s’ha convertit en una proposta “incòmoda” per a la resta de formacions que concorren a les eleccions municipals del 28 de maig. Segons Vidal, Reus en Moviment ha vingut a l’arena política rusenca per quedar-s’hi i “per trencar dinàmiques enquistades i forçar que el Govern municipal representi la ciutadania per damunt dels partits”.

Aquestes declaracions les ha fet el cap de llista David Vidal durant una acte de campanya amb format d’entrevista en què s’ha pronunciat per diversos aspectes del programa i els objectius de la seva proposta, una entrevista que es pot consultar completa al web de Reus en Moviment.

Entre altres qüestions, David Vidal ha explicat que “Reus porta massa anys governada pels mateixos partits. Les dinàmiques del Govern municipal estan condicionades pels interessos de determinats partits, alguns amb directrius imposades des de fora de Reus. Aquest condicionant Reus en Moviment no el tenim. I d’altra banda aquestes dinàmiques estan condicionades pel fet que les estructures dels partits polítics s’han professionalitzat tant que per ells l’interès de governar Reus és l’interès de mantenir una estructura professional i de poder. D’aquí els ve tant d’interès en retenir representació a tot arreu: Diputació, consells comarcals… són maquinàries de partit amb sous importants darrere que potser està bé que cedeixin de tant en tant el pas a persones que no vivim de la política i l’únic que volem és aportar el nostre temps i il·lusió a una ciutat com Reus. Hem vingut per trencar dinàmiques enquistades a l’Ajuntament, aportar transparència i forçar que el Govern municipal representi la ciutadania per damunt dels partits. I en aquest sentit ens hem adonat durant la campanya electoral que som una proposta incòmoda: com que som de Reus i ens devem a Reus no tenim hipoteques i fem nosa perquè hem fet evidents moltes contradiccions i manca de coherència de les forces presents actualment al Ple municipal”.

Acte final de campanya al racó de La Palma
D’altra banda, Reus en Moviment ha convocat per aquest divendres 26 de maig a les 20:30 h al Racó de La Palma l’acte final de campanya, un acte obert a tota la ciutadania que desitgi acompanyar la candidatura abans de la jornada decisiva de diumenge.