.

.

TOTS 21

Imatge corporativa del Dtapes

Imatge corporativa del Dtapes

Conèixer la vitalitat i qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat és possible en l’actrual edició del Dtapes, que aplega 55 establiments del municipi. La ruta tapera viu el darrer cap de setmana, fins diumenge, 20 de maig, amb el preu de 2,5 € per tapa + beguda.

Per incentivar la participació, es realitzen diferents sorteigs: amb un mínim de 15/tapes segells diferents es pren part en el sorteig de lots de productes Maystar Cosmética, packs d’ampolles de Cervesa Estraperlo, sortides amb catamarà amb CatAventure i visites guiades al far i marxandatge ofert per Turisme.

L’organització compta amb una pàgina web específica per informar i comentar i valorar les millors tapes dtapestorredembarra.cat on s’hi trobarà tota la informació relacionada amb el Dtapes Torredembarra. També es podrà prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència a l’esdeveniment amb l’etiqueta #DtapesTdb2016 per accedir a un dels premis a les 3 millors fotografies.

La ruta de tapes de 55 establiments inclou bars, restaurants, geladeries i, per primera vegada, pastisseries i cocteleria.