.

.

TOTS 21

El jugador vestirà la samarreta blava per sisena temporada (la quarta consecutiva al primer equip). Foto: CBT

Dani Fernández renova la seva vinculació amb el Club Bàsquet Tarragona i vestirà la samarreta blava per sisena temporada (la quarta consecutiva al primer equip). El jugador, de 25 anys, tornarà a jugar a LEB Plata, categoria a la que ja va debutar amb l’Ibersol CBT en la darrera etapa del club en aquesta lliga.

Per a Fernández, es tracta d’un repte “il·lusionant i important, perquè és un salt de categoria i segur que no serà fàcil. El que tenim clar és que treballarem, i molt, per fer les coses bé”, explica content i agraït de la confiança que el club diposita en ell una temporada més. “El primer pas serà que els jugadors nous s’integrin el més ràpid possible, i després seguir treballant com les temporades passades. Hem vist que si ho fem d’aquesta manera és com es compleixen els objectius”, finalitza.

Amb la continuïtat de Dani Fernández ja són cinc els jugadors renovats respecte la temporada passada, Jaume Zanca, Dani Tugores, David Fernández i Jordi Barberà. A ells s’hi sumen les incorporacions d’Adrià Duch, Kevin Coronel i David Ndiaye.

Redacció