.

Imatge de les cues d’avui prop de les dues del migdia. Foto: Tarragona21

L’estació ITV de Reus, situada a tocar del nucli de Vila-seca, a peu de l’N-340 i gestionada per Applus, ha presentat notables cues en la jornada d’avui, molt més superiors en temps del que és habitual, que ha motivat queixes d’usuaris a Tarragona21. Cues de més d’una hora, com ha pogut comprovar in situ aquest digital, en ple sol i mentre els usuaris havien d’esperar dins el propi vehicle.

Higini, un tarragoní que treballa per una empresa de Reus, que justament es dedicar a passar vehicles per la ITV, remarcava “no recordar un dia que hàgim hagut d’esperar tant com avui”. La seva feina el porta a passar vehicles d’empresa per les ITV de Reus i de Tarragona: “Ahir mateix vaig ser a Tarragona i no hi havia tantes cues”, senyalava.

Només quatre estacions al Camp de Tarragona

“No pots venir a la ITV amb el temps just. Has de preveure que perdràs temps. No pot ser que hi hagi tan poques estacions al Camp de Tarragona”, una queixa constat entre els conductors consultats. Segons el web d’Applus, al Camp de Tarragona només hi ha estacions a Tarragona, Reus i Montblanc. A les Terres de l’Ebre, Applus només en té a Tortosa i Móra la Nova. A banda d’Applus hi ha una altra estació a Bellvei, al Baix Penedès, segons la web de la Generalitat. Per tat, al Camp de Tarragona, sumen quatre estacions per dues a les Terres de l’Ebre.

Alejandra Bermúdez, una treballadora de Mont-roig del Camp, ha acabat per sortir del vehicle davant la calor que feia i esperar fora mentre la cua no avançava. Jordi, veterà motorista de Reus, també expressava el seu malestar. Els tres s’han dirigit als treballadors de l’empresa mostrant les seves queixes, mentres altres conductors decidien també sortir del vehicle per no haver de suportar la calor.

La manca de personal en una jornada com avui sembla ser que ha estat el motiu que les cues no avancessin, segons han comentat treballadors. La terminal d’ITV de Reus té cinc túnels, dels que funcionaven quatre, tots col·lapsats, fins que finalment l’empresa ha habilitat el cinquè. Eren prop de els dues del migdia.

En línia amb el col·lapse que vivia avui la ITV, tampoc ha estat possibe contactar telefònicament amb ella per recollir la seva versió del que ha passat.

J. G.