.

.

TOTS 21

Cues a les taquilles de l’Anella Mediterrània per les tardes. Foto: Tarragona21

Des de dimecres, en què van començar les proves d’atetisme, han aparegut les cues a les taquilles de l’Anella Mediterrània. Per les tardes, l’Estadi d’Atletisme presenta gairebé ple, una espectacular imatge amb públic vingut de diferents països, que conviu amb els atletes.

Com ha succeït en la natació, es confirma que l’atletisme és la gran prova dels Jocs multiesportius, siguin Mediterranis o olímpics. També en els esports de pavelló com judo, lluita, halterofília o esgrima hi ha hagut grans entrades en les seus on s’hi han celebrat o es celebren, malgrat ser en alguns casos poblacions d’uns pocs milers d’habitants. Ha punxat, en canvi, l’handbol en una zona, la de Tarragona, on tradicionalment hi ha hagut solera. Pot haver perjudicat el calendari matinal de partits, però a les tardes i jugant Espanya hi ha hagut molta cadira buida. Caldria preguntar on és la reconeguda afició a l’handbol del Camp de Tarragona.

L’estadi d’atletisme gairebé s’omple cada tarda. Foto: Tarragona21

Bona entrada a Cambrils per seguir el judo. Foto: Tarragona21

Queden només dos dies per a la conclusió dels Jocs Mediterranis, un esdeveniment multiesportiu que no tornarem a veure a casa nostra. El menú d’aquest dissabte és el més destacat quant a celebració de finals. Quinze esports les viuran. Destaquen la darrera jornada d’atletisme (a partir de les 9, mitja marató i a partir de les 19:30, la resta de proves).

El handbol està punxant. El recinte del Palau d’Esports és monumental. A la imatge, l’Espanya-Croàcia masculí de semifinals. Foto: Tarragona21

En futbol es disputa la final (12:30, Espanya-Itàlia des de Reus), també en handbol femení (Espanya-Montenegro, 20:30, Palau d’Esports Catalunya), gimnàstica rítmica (11:10 hores, Reus), waterpolo (Espanya-Itàlia femení, 19:30 hores, Centre Aquàtic de l’Anella), tennis (jornada de medalles a partir de les 10h), vòlei platja, petanca, boxa, ciclisme, rem, tennis-taula i finalment taekwondo.

Consulteu totes les competicions de la jornada de dissabte en aquest enllaç.