TOTS 21

El portaveu de Cs a Salou, Pere Lluís Huguet, alerta que "per primer cop, Salou tindrà un Govern municipal independentista amb Granados, Junts i Esquerra"

El portaveu de Cs a Salou, Pere Lluís Huguet, alerta que «per primer cop, Salou tindrà un Govern municipal independentista amb Granados, Junts i Esquerra»

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Salou, Pere Lluís Huguet, ha assegurat que «Cs es quedarà a l’oposició durant aquest mandat i farà una oposició ferma i contundent». «Vigilarem especialment que el govern que encapçalarà Pere Granados compleixi amb els projectes compromesos i les dates anunciades», ha afegit. Huguet ha explicat també que «tot i que ens mantindrem a l’oposició, votarem a favor d’aquelles iniciatives que considerem beneficioses per a Salou».

A més, el portaveu de la formació taronja a Salou ha volgut destacar que «Ciutadans tenia raó» i que «tot apunta que, per primer cop, Salou tindrà un Govern municipal independentista amb Granados, Junts i Esquerra». En aquest sentit, ha apuntat que «en política, mai s’ha de perdre el diàleg» i, per això, ha lamentat que l’actual alcalde «hagi parlat amb totes les formacions polítiques excepte amb Cs». Fet que ha titllat de «falta de respecte als 1.252 veïns que van votar taronja».

Finalment, pel que fa a la votació d’investidura del nou alcalde d’aquest dissabte, la formació taronja votarà al seu portaveu a Salou. Huguet ha reiterat el seu compromís «amb tots els veïns del municipi, independentment del seu color polític».