.

Imatge d’un dels espectacles acollits per l’Amfiteatre.

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha exigit “a l’equip de govern local que “prengui mesures urgents” davant la falta de personal en els museus, en una nota de premsa relativa a la denúncia de l’acomiadamant de gairebé 25 persones eventuals del Museu d’Història de Tarragona. Viñuales ha mostrat “el seu suport públicament al personal del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona” i ha declarat que “una de les principals apostes del programa de Cs és el foment del turisme”, per la qual cosa considera necessari “comptar amb personal suficient en els museus de la ciutat”.

El portaveu de Cs ha recordat a l’equip de govern que “la imatge del nostre patrimoni històric és vergonyosa” i li ha retret que “mai hagi apostat pel turisme com el que és, un dels principals motors econòmics de la ciutat”. A més, ha reiterat que “una ciutat Patrimoni que pretén ser turística i de creuers no pot donar aquesta patètica imatge”.

Finalment, Viñuales ha explicat que “no podem permetre’ns el tancament dels museus en dies d’afluència turística durant l’estiu per la falta de personal” i ha instat al govern local a “apostar pels museus com un element més dins de la potenciació del turisme a la ciutat”.