TOTS 21

El portaveu de Cs Imanol Rico denuncia que "les cambrilenques i els cambrilencs paguin un 7% més al seu rebut d'escombraries i alguns contenidors de la ciutat continuen en un estat lamentable"

El portaveu de Cs Imanol Rico denuncia que «les cambrilenques i els cambrilencs paguin un 7% més al seu rebut d’escombraries i alguns contenidors de la ciutat continuen en un estat lamentable»

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Cambrils, Imanol Rico, ha explicat que «dos anys després de signar el nou contracte de neteja i recollida d’escombraries encara no s’han canviat els 345 contenidors previstos». I ha recordat que «al 2017 es va renovar el contracte de forma unilateral i encara hi ha acords, com una inversió de gairebé 2 milions d’euros per substituir contenidors, que no s’estan complint». Davant d’aquesta situació, Cs Cambrils ha denunciat «la inacció de l’equip de govern per implantar les millores necessàries i acordades, una mostra més de la seva manera de fer, que consisteix en paralitzar-ho tot» .

El portaveu de Ciutadans a Cambrils ha recordat que la formació taronja es va oposar a la renovació del contracte amb el Consell Comarcal del Baix Camp per valor de gairebé 50 milions d’euros i una durada de 8 anys «perquè no es va comparar amb altres opcions» i considera que «el temps ens està donant la raó, ja que 2 anys després de la renovació del contracte les millores no han arribat». En aquest sentit el portaveu de la formació taronja ha comentat que «des del 2018 els cambrilencs i cambrilenques paguen un 7% més al seu rebut d’escombraries i alguns contenidors continuen en un estat lamentable». Per últim Rico s’ha preguntat si el retard en la implantació de les millores afectarà la durada del contracte, ja que «podria suposar prorrogar-lo obligatòriament durant els 2 anys previstos per poder amortitzar els nous contenidors, tal i com ja va passar amb l’anterior contracte», ha conclòs el portaveu de Cs Cambrils.