.

Rico ha criticat que aquestes decisions vinguin motivades per “la mala entesa entre una regidora del govern i el gerent que hi havia fins al moment”. Foto: Revista Cambrils

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha denunciat l’increment del cost de personal d’alta direcció a les empreses públiques de Cambrils amb la contractació d’un segon directiu. El portaveu de Cs, Imanol Rico, ha manifestat que considera “innecessari incrementar el cost de personal d’alta direcció a falta de 8 mesos per les eleccions, contractant un segon directiu que s’encarregarà de la gerència d’Aparcam”. En aquest sentit explica que “s’ha de fer un replantejament de la gestió d’aquestes empreses municipals per optimitzar els recursos i per tant no és moment ara d’incrementar el cost”.

En la mateixa línia Rico ha criticat que aquestes decisions vinguin motivades per “la mala entesa entre una regidora del govern i el gerent que hi havia fins al moment, gerent que passarà només a gestionar l’empresa pública Ingesol”, Per a Rico la solució “no passa per incrementar el cost de gestió de les empreses, contractant un segon directiu” i ha criticat  aquest acord que es vol aprovar al pròxim Ple recordant que “els veïns de Cambrils no som responsables que la regidora de govern responsable de l’empresa i l’actual gerent no tinguin una bona entesa”.