.

.

TOTS 21

Cruset, en el moment de votar

Cruset, en el moment de votar

El fins ara cap regional de Convergència al Camp de Tarragona, l’alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, ha estat elegit cap regional del nou Partit Demòcrata Català, hereu de la històrica CDC. Ho ha fet ‘a la búlgara’, amb un resultat de 93,62 vots a favor. Aquest cap de setmana han estat escollits els caps comarcals ir egionals del PDC a Catalunya. Cruset era l’únic candiat que optava al càrrec.

Al Tarragonès, Frederic Adan ha obtingut un resultat pràticament calcat, amb el 93,23% dels vots a favor i 6,7 per cent en contra. Al Baix Camp, Joaquim Calatayud n’és el cap comarcal amb el 94,22 per cent dels vots favorables; a l’Alt Camp, Jordi Garcia ha obtingut el 92,11% de suport; a la Conca de Barberà, Marc Vinya ha assolit el 95,35% de vots positius, i finalment, al Priorat, Lourdes Aluja s’ha endut el cent per cent dels vots.

Cal recordar que la comarca del Baix Pendès s’ha independitzat de la regió del Camp de Tarragona del PDC, com no podia ser d’altra manera en un partit que ja es defineix com independentista, i s’ha integrat a la regió del Penedès, amb l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf.

Josep Ma. Cruset ha afirmat que “aquests resultats ens esperonen a treballar dur des d’ avui mateix. Els reptes són grans, però la il·lusió i la força del nou equip és enorme”.

Cruset encapçalarà, juntament amb els membres de la seva candidatura, aquest projecte amb “força i il·lusió” per encarar “els grans reptes” que ara es presenten.

Consulteu tots els resultats territorials en aquest enllaç.