.

.

TOTS 21

La mitjana de preus podria estar a l’entorn dels 4.000 euros/m², amb un mercat centrat en el nord de Europa.

Criteria Caixa, el hòlding d’inversions que gestiona el patrimoni de la Fundació Bancària la Caixa, té previst comercialitzar a partir de setembre la primera fase del seu complex immobiliari a Lumine (dins de l’àmbit del Consorci del Centre Recreatiu i Turístic i dins del municipi de salou). Així ho han indicat fonts de l’empresa a Tarragonaempresarial, que assenyalen que “durant aquests últims mesos, les obres han continuat, a un altre ritme per l’afectació del Covid, i adaptant-se a la salut i seguretat dels treballadors”. En aquesta zona, la participada Mediterrània Beach & Golf Community posseeix una àrea limítrofa amb PortAventura, prop de la platja, el Beach Club amb diverses piscines, el restaurant d’alta gamma Lumine i tres camps de golf.

En aquesta primera fase, segons el que es preveu, el complex residencial tindrà 18 edificis plurifamiliars amb zona comunitària, així com una zona comercial. Es construeixen un total de 150 habitatges en aquests edificis que acolliran entre 7, 8 i 9 pisos cadascun d’ells. Aquests habitatges tindran entre 2 i 4 habitacions, amb grans terrasses i jardins acabats d’alta qualitat, segons assenyala l’empresa promotora.

Segons Tarragonaempresarial, la mitjana de preus podria estar a l’entorn dels 4.000 euros/m², amb un mercat centrat en el nord de Europa.

Més informació, clicant aquí

Redacció