.

.

TOTS 21

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra fa una crida a tota la població a participar aquest proper diumenge 9 de juliol, de 10 a 20 h, a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

La piscina vella obrirà les seves portes a la Campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple per donar suport a les més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

La proposta de la regidoria és nedar metres solidaris. Tot el recaptat durant la jornada es destinarà íntegrament a la Fundació. També s’adhereix a la campanya de venda de marxandatge, des d’avui mateix i fins a finals d’estiu, de tovalloles, samarretes, agendes bosses i pilotes.

La Regidoria d’Esport recorda que els horaris d’estiu de les piscines municipals, vigents des del proper 26 de juny fins al 10 de setembre, són els següents:
Piscina nova: de dilluns a divendres de 7 a 21 h. S’hi duran a terme els cursos de natació i serà accessible per a tots els usuaris.

Piscina vella: de dilluns a diumenge. De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 h a 20 h. La franja horària de 10 a 14 h serà compartida amb els infants dels campus i casals de la vila. Dissabtes, de 9 a 20 h. Diumenges, de 10 a 20 h.