.

Crespo demana celeritat a la Generalitat.

Crespo demana celeritat a la Generalitat.

La tinent d’alcalde d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo, davant les noves informacions sorgides sobre el futur de l’escola de l’Arrabassada, ha recordat que, el passat 31 de gener de 2014, el consistori va aprovar per plenari cedir gratuïtament a la Generalitat de Catalunya la finca 1946 de l’Inventari de Béns Immobles municipal per a construir-hi l’escola de l’Arrabassada i se’ns va respondre que el terme “cessió” no era correcte i s’havia de corregir per “posar a disposició” els terrenys. Actualment s’està duent a terme aquesta modificació.

Fins a aquesta nova data, sempre s’havia elaborat la documentació com a “cessió” i ara ha canviat perquè el terme “posar a disposició” correspon a què a partir d’ara la Generalitat no hagi de fer el manteniment de l’equipament. Crespo, a més, ha subratllat que s’està reelaborant tot el procés administratiu per tornar-lo a passar per aprovació del Plenari, i això serà tant aviat com administrativament sigui possible “tal i com vaig comprometre’m a la darrera taula mixta, amb la directora Territorial d’Ensenyament, Àngels González”.

El que és evident, ha ressaltat, és que “els tràmits que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament no invaliden que paral·lelament la Generalitat pugui redactar el projecte arquitectònic de la futura escola de l’Arrabassada i així anar avançant la feina”.

Per tot l’exposat, la tinent d’alcalde d’Ensenyament considera que totes les traves administratives de la Generalitat “només són excuses per no fer les obres de l’escola nova, perquè a hores d’ara ja tenim molt clar que no volen invertir en aquest projecte i ens agradaria saber a quina altra ciutat o projecte aniran a parar aquests diners”.