.

.

TOTS 21

El pòdium de les vencedores

El pòdium de les vencedores

Aquest divendres Creixell ha viscut el primer Cross Inter-Atletisme de l’Escola Les Eres de Creixell. La zona esportiva municipal estava plena de gom a gom. Un total de 265 nois i noies alumnes de l’escola, des de P3 fins a 6é. de primària hi han participat.

També s’ha celebrat la cursa dels adults en la que hi han participat mares, pares i professors/es de l’escola, entre ells la directora de l’escola, Antonia Royo, i el professor de gimnàstica, David Márquez, que ha gunyat la cursa d’adults.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Creixell, amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola, l’associació Amics de l’Atletisme de Creixell, el Consell Esportiu del Tarragonès i patrocinadors privats.

El lliurament de premis l’ha fet Francesc Sentís, regidor d’Esports de Creixell, acompanyat d’ Antonia Royo, directora de l’escola, i David Márquez, professor d’educació física del centre. El regidor ha felicitat a tots i a totes els qui han participat en l’esdeveniment, així com també ha fet un agraïment especial a tots els voluntaris i voluntàries que han col-laborat desinteressadament amb l’organització.