.

.

TOTS 21

El regidor de Comerç de l’ajuntament de Creixell Jaime Serret fent el lliurament de la bossa de compra i la mascareta a una veïna de Creixell. Foto: Ajuntament

Ja ha començat la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell.
Des del Departament de Comerç de l’ajuntament “estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts”, assegura el regidor del ram, Jaime Serret . “Per complir amb l’interès general, hem de protegir la salut pública però, també a les persones autònomes que aixequen la persiana per portar un negoci endavant. Els comerciants han estat exemplars durant la pandèmia i això mereix tot el nostre suport i reconeixement -afegei-, així que només em passa pel cap que recorrem a salvar l’economia de Creixell” amb una campanya que es detalla tot seguit:

‘Compra amb el cor, compra a Creixell’

Compra a 9 establiments diferents de la Vila durant el mateix mes, per un valor mínim de 5€ i sense repetir el mateix negoci. No participen d’aquesta promoció els establiments: LIDL, MERCADONA I SPAR.

El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

Podràs bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascarteta demanant cita prèvia a Cal Cabaler. Un obsequi per persona fins a exhaurir existéncies. Promoció vàlida de l’1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

Fins al proper 31 de gener de 2021, ja es poden bescanviar les targetes de fidelització de la campanya, promoguda per l’àrea de comerç de Creixell amb la col-laboració dels comerciants i empresaris de la Vila.

Ompliu la targeta que trobareu als comerços i negocis de Creixell i bescanvieu-la per una bossa de compra i una mascareta de la campanya a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de dilluns a divendres de 10h. a 14h.

Redacció