.

.

TOTS 21

Avui es vacunen a Creixell un total de gairebé 100 creixellencs i creixellenques majors de 80 anys. Foto: Ajuntament

Aquest dimecres, 31 de març es realitzarà la vacunació massiva contra la Covid-19 a Creixell, que s’administrarà de manera prioritària a les persones més grans de vuitanta anys de la nostra Vila. Les vacunacions es faran al Casal municipal, espai que l’ajuntament ha adequat prèviament.

Des del centre mèdic ja es van posar en contacte amb les persones beneficiàries, sigui mitjançant SMS o trucada telefònica, per concretar l’hora per assistir-hi.

L’horari de vacunació serà de 9,30 a 13’30 hores. Avui es vacunen a Creixell un total de gairebé 100 creixellencs i creixellenques majors de 80 anys.

Les persones de més de 80 anys que no han rebut l’avís, poden trucar al centre mèdic 977 80 03 36 i li comunicaran l’hora de la seva cita per vacunar-se.

La subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat, Carmen Cabezas, ha assegurat que «a finals de la setmana vinent» Catalunya haurà posat la primera dosi a totes les persones majors de 80 anys i quan aquest col·lectiu estigui vacunat es començarà a vacunar a les persones de més de 70 anys.

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell han ordenat l’entrada i sortida de les persones que venen a vacunar-se.

Redacció