.

.

TOTS 21

Quinze bussos han participat de la neteja del fons marí de Creixell. Foto: Cedida

El 5 de juny se celebra arreu el Dia Mundial del Medi Ambient, amb la finalitat de sensibilitzar la població mundial sobre la importància de tenir cura dels nostres ecosistemes i fomentar el respecte al medi ambient.

La Regidoria de Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Creixell ha celebrat enguany el Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada de neteja del fons marí de la platja de Creixell, que ha tingut lloc aquest matí i que ha comptat amb la col.laboració de l’Associació Esportiva Subaquàtica Neptuno- AES Neptuno i del Camping Gavina – oficial això com de Protecció Civl de Creixell i diversos voluntaris.

Un grup de 15 bussos de AES NEPTUNO de bon matí han entrat totalment equipats a les aigües tranquil.les avui de la platja de Creixell per a recollir les deixalles. A la vora els esperaven diferents voluntaris per a recollir i classificar els residus.

Entre les coses que han extret del mar hi havia una ancora i la seva cadena en bon estat, una planxa de plom, dues xarxes de pesca, una nansa, diverses fustes velles, trossos de plàstic, xancletes de platja, algues marines en descomposició, unes ulleres de sol, alguna llauna, un tros de canonada, fil de pescar o una manta.

En sortir de l’aigua, tots els bussos han palesat que el fons marí de la platja de Creixell està molt net en comparació amb altres platges del litoral de Catalunya a on ells han fet anteriorment accions com aquesta d’avui i s’han quedat gratament sorpresos per aquest fet.

A l’esdeveniment hi ha assistit la regidora de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament de Creixell, Silvia Farrero; el regidor de Comerç, Jaime Serret, i el director del Càmping Gavina, Eduard Casajuana. També s’ha comptat amb la col.laboració dels membres de Proteccio civil de Creixell.

Des de l’àrea de Medi Ambient i Turisme de l’ajuntament de Creixell volen palesar l’agraïment a totes les persones que avui han participat de manera altruista en aquesta jornada.