TOTS 21

Foto de família dels particiants a la celebració dels 25 anys de la llar

Aquest diumenge 10 de juny ha tingut lloc la celebració del 26è. Aniversari de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell.

Els actes van començar amb una Missa a la parròquia de Sant Jaume de Creixell, a on es va recordar a tots els sòcis i sòcies que ja no hi són.

A la Missa hi van assistir molts membres de l’entitat així com també dos regidors de la Corporació Municipal. El rector de Creixell Mossén Joan Brulles va tenir també un record entranyable per tots els socis i sòcies que han passat per l’entitat al llarg d’aquests 26 anys d’existència i que malauradament ja no están entre nosaltres.

Seguidament, un grup de gairebé 150 persones es van traslladar cap a la vila d’Alcover a on va tenir lloc el dinar de germanor.

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart va assistir també al dinar, així com els regidors de l’ajuntament Silvia Farrero, Francesc Sentis , Maria Juncal Santos i Pedro Martinez Guindos.

Durant la sobretaula l’alcalde Llopart va fer un breu parlament per felicitar el 26è aniversari a tots els sòcis i sòcies de l’entitat i enconratjar-los a continuar sent una de les associacions mes activa de Creixell.

Desprès del dinar i el pastís d’aniversari hi va haver una animada sessió de ball. Va ser una jornda d’aniversari en que tots van gaudir d’allò mes.

Al final de l’acte es va fer la tradicional foto de família amb els assistents