.

.

TOTS 21

El proper dissabte 20 de març a les 17 h. al Casal Muncipal de Creixell celebrarem el Dia Mundial de la Poesia. Aquest acte sempre es fa a la Biblicreixell però enguany, amb les mesures de seguretat covid , ho faran al Casal. Tots els que hi volguin participar llegint un poema o com a públic,  poden trucar al 977803400 / whatsapp 607871054 o correu bibliocreixell@gmail.com.

Aquest any, el poema proposat per la Institució de les Lletres Catalanes és ‘No em despulleu’, de l’escriptora Felicia Fuster. Es llegirà en diferents idiomes. També es podrà gaudir de l’obra poètica de l’escriptora vinculada a Creixell Inma Marcos, recitada per la mateixa autora. També s’organitzarà un petit homenatge al recentment desaparegut poeta Joan Margarit, a càrrec de la rapsoda Vivian Segurana. Finalment, hi haurà una lectura de poemes a càrrec dels nens i nenes de la vila i de col.lectius i entitats del municipi.

Tot l’acte estarà amenitzat pel músic creixellenc Sergi Clofent.

L’activitat comptarà amb les mesures de seguretat per fer front a la covid19. Aforament limitat. Inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal de Creixell al telf. 977 80 34 00.