.

El cap de la Policia Local i tres agents, tots ells amb la nova uniformitat, al costat de l’alcalde. Foto: Ajuntament del Creixell

La Policia Local de Creixell va dur a terme la Hissada de la Senyera a l’acte institucional de la Diada estrenant nova uniformitat. Coincidint amb la celebració de l’11 de Setembre, el cos creixellenc va decidir estrenar la nova uniformitat de servei, que compleix els requisits que el departament d’Interior va dissenyar al 2017.

Els nous uniformes tenen com a objectiu homogeneïtzar els 215 cossos de policia local catalans en un sol model de cara a crear una imatge corporativa comuna. A més a més, és molt similar a la nova uniformitat dissenyada per al cos del Mossos d’Esquadra, de la qual només es diferencia en petits detalls.

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va palesar que aquest canvi “no comporta cap despesa addicional per a les arques municipals”. També va assenyalar que “durant aquest estiu que s’acaba i a la tardor toca anar reposant peces d’uniformitat, i hem decidit que el nostre cos policial es vagi adaptant a la resolució del departament d’interior”.