.

.

TOTS 21

Fins el 31 d’agost la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS). Foto: Ajuntament

Aquest diumenge 26 de juny s’ha posat en marxa el servei de vigilància, salvament i socorrisme de platges creixellenques a càrrec dels efectius de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS). La cobertura del servei contempla cobrir els dos quilòmetres de platja del municipi fins el 31 d’agost, de dilluns a divendres d’11:00 hores a 19:00 hores.

Enguany l’aposta de l’Ajuntament ha estat la d’avançar uns dies el servei de vigilància i socorrisme. La regidora de Platges, Turisme i Medi Ambient, Sílvia Farrero explica que es disposa d’una cadira amfíbia, noves passeres més amples, una rampa d’accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats. La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col.locaran a aquestes torres de vigilància.

Des de l’àrea de platges, turisme i medi ambient de l’ajuntament de Creixell s’insisteix als usuaris en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes.

Redacció