.

.

TOTS 21

L’alade de Creixell i diversos regidors del Baix Gaià, a la fira de Bilbao

Creixell és present a la fira de turismexe #ExpoVacaciones de #Bilbao, del 6 al 8 de maig de 2022. Ho fa acompanyat de la resta de municipis de la Costa del Baix Gaià, Tarragona, Torredembarra, Roda de Berà i Altafulla, repetint la fórmula que ja es va utilitzar per anar a Navartur de Pamplona fa algunes setmanes.

ExpoVacaciones ha estat inaugurada aquest migdia per Javier Hurtado, conseller de Turisme del Govern Basc. A l’acte hi han assistit també l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, el regidor de turisme de Roda de Berà, Frederic Royuela, la regidora de Turisme de Torredembarra, Marina Riudeubas, la regidora de Turisme de Creixell, Sílvia Farrero, i el regidor de Comerç de Creixell, Jaime Serret.

ExpoVacaciones és una de les fires del sector turístic més destacades del nord d’Espanya i suposa una bona manera d’accedir a mercats del País Basc, Navarra i La Rioja, regions que aporten una bona part dels visitants nacionals que passen per Creixell. A la fira de Bilbao es donen cita diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport o establiments hotelers.

Aquesta és la segona experiència conjunta per Torredembarra, Altafulla, Creixell i RodadeBerà a la qual s’hi afegeix ara també Tarragona. Davant el bon resultat que es va obtenir a Navartur, s’ha decidit anar conjuntament a Bilbao.

A ExpoVacaciones s’hi donen cita més de 150 expositors. La fira és oberta a professionals del sector i també al públic en general, des de divendres dia 6 fins diumenge 8. Se celebra al Bilbao Exhibition Center. L’any 2021 van passar per ExpoVacaciones més de 27.500 visitants.