.

.

TOTS 21

María Fayos, responsable de Medi Ambient de Covestro, ha estat l’encarregada de recollir el Premi a l’Eficiència de l’Aigua.

Covestro ha rebut el Premi de Responsabilitat Social Empresarial del sector químic espanyol en la categoria d’eficiència en gestió del agua.Estos guardons, atorgats per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE), tenen l’objectiu de reconèixer a aquelles empreses del sector que hagin destacat per la seva tasca en desenvolupament social i sostenible.

Covestro ha estat guardonada amb el Premi a l’Eficiència de l’Aigua pel seu compromís amb la gestió eficient i responsable dels recursos hídrics durant la producció, així com per haver registrat la major reducció en el consum d’aigua per tona produïda en l’any 2017 respecte a 2015.

Maria Fayos, responsable de Medi Ambient de Covestro, ha estat l’encarregada de recollir el premi durant la cerimònia que es va celebrar avui durant un acte que va comptar amb la participació de Maria Antònia Pérez, directora general de Treball Autònom, Economia Social i RSE del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social; Alejandro Cros, subdirector general de Polítiques Sectorials Industrials del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; yJaime Sitges, Sotsdirector de Forética i President de Spainsif.

La missió de Covestro se centra en innovar i impulsar el creixement a través de tecnologies i productes que beneficiïn la societat i redueixin l’impacte sobre el medi ambient. En aquest sentit, Maria Fayos va destacar que: “Covestro té un ferm compromís amb la sostenibilitat. En particular, estem compromesos amb la gestió eficient i responsable dels recursos hídrics en les nostres fàbriques, i més tenint en compte que el nostre país està classificat amb un nivell alt d’estrès de agua.Nuestros centres de producció estan adherits al programa del Responsible Care des el seu inici a Espanya el 1993 “.

Les categories de premis de la indústria química coincideixen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU de cara a 2030, reforçant així el compromís i paper determinant deles empreses del sector en el seu compliment. En l’edició d’aquest any, un jurat format per representants de l’administració pública, organitzacions sindicals, del món acadèmic i de la comunicació, de Forética, el Fòrum Química i Societat, Responsible Care i la Plataforma Tecnològica de Química Sostenible – SusChem Espanya, han estat els encarregats d’escollir als guanyadors.