.

.

TOTS 21

La nova botiga es troba situada a la Rambla Nova 61. Fotos: Cedides

Cottet Òptica i Audiologia, acaba d’obrir les portes del seu nou centre de Tarragona situat en la Rambla Nova 61. Torna després de 100 anys d’obrir en 1922 un dels primers centres òptics de la ciutat que va estar actiu fins a 1936. La companyia també va tenir establiments auditius a Tarragona i Reus fins l’any 2020, quan l’empresa va reorientar la seva estratègia amb centres d’òptica amb servei integral de visió i audició.

La nova ofereix servei integral d’òptica i audiologia, alberga 120 m2 en planta baixa d’àrees especialitzades amb gabinets òptics i audiològics d’última generació. Inclou una extensa exposició de producte amb les ulleres de sol i muntures més reconegudes i exclusives del sector, lents de contacte, així com les marques pròpies de sol i graduat Cottet Barcelona, Urban i Lunnetier 1840.

En entrar a la botiga se sent la fusió entre tradició i innovació. Tradició en el tracte personalitzat de l’equip humà que forma aquesta més que centenària empresa familiar i innovació perquè s’ofereixen els serveis i la tecnologia més avançada amb un equip tècnic especialitzat.

Cottet Tarragona és el primer centre per a la companyia a la ciutat i el tercer a la demarcació, on ja té dues botigues a Tortosa (Plaça Alfons XII, 11 i Av. Cristòfol Colom, 19). Amb aquesta nova obertura, que forma part del seu procés d’expansió en l’àmbit nacional, Cottet àmplia a 28 el seu nombre d’establiments localitzats a Catalunya que sumen un total de 38 entre Espanya i Andorra.

La companyia, referent en salut visual i auditiva, celebra enguany el seu 120 Aniversari d’història i està liderada per la quarta generació de la família Cottet. “Aquesta nova obertura ens fa rememorar amb afecte la nostra presència a la ciutat fa més de 100 anys quan es va obrir el primer establiment i que va haver de tancar-se a causa de la Guerra Civil. Enguany és molt especial per a Cottet, celebrem 120 anys d’història i a més hem complert el nostre objectiu de tornar a Tarragona per a retrobar-nos amb antics clients i connectar amb noves generacions. Sens dubte tornem per a enfortir l’oferta actual amb productes i serveis realment diferenciadors de màxima qualitat, per a oferir al ciutadà la nostra confiança, una experiència única i ser el seu professional de referència”, afirma Javier Cottet, president de Cottet.

Redacció