.

.

TOTS 21

Imatge de l’edició de l’any passat

Cornudella de Montsant celebra aquest diumenge, 25 de novembre, la tercera edició d’un dels actes més emotius que tenen lloc al cap de l’any: l’Homenatge a la Gent Gran.

Organitzat per l’Ajuntament, tindrà lloc al Teatre La Renaixença a partir de les 13:30 hores. Un total de 44 persones grans (29 dones i 15 homes) seran homenatjades. Es tracta de vilatans i vilatanes que tenen a partir de 80 anys.

Enguany es comptarà amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i la del director territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Francesc Tarragona, a més de l’alcalde de la vila, Salvador Salvadó.

L’homenatge inclourà l’actuació musical del solsonenc Marc Anglarill, un cantant molt apreciat a Cornudella des que va ser conegut fa dos anys. La festa es realitzarà al voltant d’un dinar. Els comensals se situaran en taules ubicades a la platea de l’històric teatre.

Tenen l’accés gratuït els homenatjats/des i dos acompanyants. Per a la resta d’assistents, el preu és de 12 euros. L’Associació de Paellers de Cornudella de Montsant s’encarregarà del dinar.