.

El president de la Fundació, Joan Josep Marca (esquerra), i el de la Cooperativa Obrera Tarraconense, Dionisio de la Varga, durant l'acte de signatura del conveni

La Fundació Privada Mútua Catalana, amb seu a Tarragona, ha signat enguany un conveni amb la Cooperativa Obrera Tarraconense per subvencionar amb 8.000 € les activitats que hi organitza, “conscient de la important tasca cultural que desenvolupa aquest darrer projecte”, afirma la fundació.

El conveni el van signar el president de la Fundació, Joan Josep Marca, i el de la Cooperativa Obrera, Dionisio de la Varga. Aquest darrer va voler agrair la voluntat de mecenatge i suport a la creació teatral i musical de la Fundació.

A la Cooperativa hi ha tres espais d’exhibició: el Teatre Magatzem i el seu vestíbol, habilitat per acollir exposicions; la Sala Núria Delclòs i el Cafè La Cantonada, reformat recentment, i amb una programació musical estable.

Alhora, la Cooperativa compta amb una sala d’actes i tres més de petites dimensions, que funcionen com a local d’assajos i per impartir-hi cursos de qualsevol temàtica.

Gràcies a aquestes infraestructures, la ooperativa impulsa una Aula d’Arts Escèniques, amb tallers de formació i creació dirigits per professionals i adreçats a tarragonins de totes les edats.