.

.

TOTS 21

Imatge de la roda de premsa, que ha comptat amb la presència de Gonçal Barrios, de l’ONG Entrepobles. Foto: Manel R. Granell

Avui s’ha presentat el programa d’estiu de Cooperació que presenta set propostes de l’1 de juliol al 30 de setembre, que tenen com a eix transversal la sensibilització de les problemàtiques mundials als tarragonins i tarragonines. En aquesta edició l’eix transversal seran les empreses i els drets humans i com afecta la presència d’empreses transnacionals que vulneren els drets dels ciutadans. D’entre les set activitats es proposen dues de familiars, 4 actes i una exposició. 

El cicle s’iniciarà el dimecres 7 de juliol a les 19h de la tarda amb l’espectacle familiar Els secrets al fons del mar a càrrec de la companyia SenseDrama Teatre. Amb ell els més petits descobriran els efectes devastadors dels residus marins i de l’emergència climàtica. Es comptarà també amb la companyia d’Ecologies en Acció.

El dimecres 14 de juliol a les 20h és el torn d’espectacle de teatre Fòrum, Un tema sostenible  a càrrec de la Xixa Teatre on 4 personatges interpel·laran i faran sorgir dels presents respostes per a començar a canviar el món. Un tema sostenible parla de les contradiccions que vivim en aquest costat del món ignorant les conseqüències que produeix el nostre benestar als països del Sud Global.

El dimecres 21 de juliol a les 19h es continuarà amb les activitats familiars amb El Bufet de contes, una activitat de narració oral a càrrec de Genovesa. Narratives teatrals, en l’activitat es coneixerà a la Senyora Contes que guiarà per l’exquisit art de cuinar històries. L’acompanyarà el grup local d’Enginyeria sense Fronteres.

La cloenda serà els dimecres a La Palmera amb la projecció del Documental La Sangre de la Tierra el dimecres dia 28 de juliol a les 21h. La resta d’actes son l’exposició Mirades del món, una caminada solidària i una xerrada el 18 de setembre a l’entorn de la Interseccionalitat.

Totes les activitats són gratuïtes i es faran els dimecres de juliol a l’Espai La Palmera.  Les organitzades pel Servei Municipal de Cooperació són amb places limitades i reserva prèvia. Les reserves es podran realitzar a partir de demà a la web: www.tarragonajove.org

Redacció