.

.

TOTS 21

Imatge de la signatura del conveni. Foto: Cedida

Imatge de la signatura del conveni. Foto: Cedida

Federic Adan, president de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, i Pere Manuel Gutiérrez, president del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC) han signat un acord de col·laboració mútua.

L’acord inclou la col·laboració d’ambdues organitzacions en quatre línies de treball relacionades amb l’activitat física i de l’esport, com són vetllar per la qualitat dels professionals i serveis que rep la ciutadania; la formació, actualització científica i especialització en aquest àmbit; l’organització i promoció de la pràctica saludable de l’activitat física i de l’esport i la recerca científica en aquestes matèries específiques.

D’aquesta manera, l’Associació Contra el Càncer a Tarragona i el COPLEFC vetllaran per informar i assessorar, a les entitats i als ciutadans, de les normatives vigents en el sector esportiu i treballaran conjuntament contra actes d’intrusisme professional, competència deslleial i actuacions irregulars.

En la línia de treball de formació, actualització científica i especialització en l’àmbit de les ciències de l’activitat física i de l’esport, ambdues organitzacions es donaran suport i recolzament mutu en les accions formatives organitzades, així com es preveu impulsar accions formatives conjuntes. Així mateix, les dues entitats han acordat explorar vies de col·laboració conjunta per a fomentar i promocionar la pràctica saludable de l’activitat física i de l’esport.

Finalment, el conveni de col·laboració entre l’Associació Contra el Càncer a Tarragona i el COPLEFC planteja impulsar, de manera conjunta, la recerca científica en matèries específiques de les ciències de l’activitat física i de l’esport.