.

.

TOTS 21

La presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Estefania Serrano i Jaume Guasch, gerent del Restaurant Casa Balcells.

La presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) -òrgan responsable de la gestió, promoció i organització de les activitats esportives d’àmbit escolar de la comarca del Tarragonès-, Estefania Serrano i Jaume Guasch, gerent del Restaurant Casa Balcells, han signat un acord de col·laboració en forma de patrocini, segons el qual el restaurant es converteix en el primer partner del Consell Esportiu.

Tant l’ens com aquesta empresa en expansió comparteixen els valors de l’esport, especialment en la seva vessant d’activitat formativa i educativa i aquesta aliança enforteix les aspiracions de creixement del Consell Esportiu del Tarragonès i permet incrementar les seves activitats adreçades a implementar l’esport base.

El suport d’empreses privades amb el Consell Esportiu és una eina essencial per desenvolupar la seva activitat, que posa a l’abast de tothom, a diferència d’altres entitats sense afany de lucre i empreses que tenen per objectiu recolzar la formació esportiva  selectiva i competitiva. És per això que el Consell Esportiu necessita incrementar formes de finançament complementàries, ja que les seves actuacions no tenen una repercussió econòmica que generi ingressos per al seu sosteniment.

 

 

 

Mitjançant aquest patrocini, juntament amb els altres col·laboradors, el Consell Esportiu del Tarragonès pot posicionar-se com un referent en la organització d’esdeveniments esportius per a persones en edat escolar i per a persones