.

Els atletes J.Carles Blanch i Irene Méndez.

Els atletes del Gimnàstic de Tarragona segueixen en bona forma, com demostren els bons resultats assolits en les darreres competicions. En el campionat de Catalunya Infantil, l’atleta Laura Centella Madorrán es va proclamar campiona de Catalunya i es va penjar la medalla d’or  als 600 metres amb una marca d’1 minut 43 segons i 79 dècimes. Ana  Manzanal Salt va resultar subcampiona nacional de llargada, amb una marca de  4,54 metres i medalla de bronze al Triple Salt amb una marca de 9,94 m.

Finalistes van quedar Julia Calvo als 600 metres en sisena posició; Judit Simó quarta, als 60 metres tanques i Iñigo Andreu novè al salt de llargada.

En el Campionat de Catalunya Junior de Pista Coberta, Irene Méndez va quedar subcampiona de Catalunya de 200 metres, penjant-se la medalla de plata amb una marca de 25”40, Joan Carles Blanch subcampió de Catalunya de 800 metres amb una marca de 1 minut 57 segons i 68 dècimes, i Alba Feliu medalla de bronze als 400 metres amb una marca de 59 segons 85 dècimes. Aquest atletes del Nàstic han competit amb l’Agrupació Atlètica Catalunya.

L'atleta Laura Centella.

Andrés Ramos va quedar sisè als 400 metres, amb un registre de 51 segons i 61 dècimes, i Angel Garcia ha millorat la seva millor marca personal als 400 metres, aturant el crono en 53 segons i 54 dècimes.

Al Campionat d’Espanya Cadets, Maria Julve va obtenir el vuitè millor lloc al Salt de Alçada, amb una marca de 1,51 metres. Al seu torn, Joel Santapau va resultar semifinalista als 1.000 metres amb una marca, de 2 minuts 47 segons i 77 dècimes.