.

.

TOTS 21

Imatge de les atraccions que es podran veure a partir del 27 d desembre

Imatge de les atraccions que es poden veure fins el 30 de desembre

Des d’aquest dimarts 27 i fins divendres 30 de desembre té lloc una nova edició del Parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Constantí.

Durant aquests 4 dies el Pavelló Poliesportiu acollirà tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil. El Parc de Nadal, que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, serà coordinat per la dinamitzadora juvenil del projecte TREKA i la responsable del Punt Òmnia, i comptarà amb la col·laboració del grup de premonitors joves, monitores de l’Esplai Municipal i entitats com l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.,
l’AMPA de l’Institut de Constantí o els Breakers de Constantí, que oferiran activitats per als assistents.

Aquest any el Parc de Nadal comptarà amb 7 espais inflables preparats per a totes les edats,jocs, ping pong, bàsquet, zona de manualitats i maquillatge. A més, es faran activitats puntuals programades: tallers de ball (breakdance), tornejos de ping pong o de futbolí humà.

El Parc també estarà guarnit amb l’arbre dels desitjos, on tots els assistents podran penjar les targetes amb els “bons desitjos” per al 2017.

El Parc de Nadal obrirà les seves portes de 10 a 13 hores i de 16.30 a 19.30 hores, i els preus seran de 3 euros l’entrada d’1 dia,5 euros per a dos dies i 6 euros per als 4 dies.