.

.

TOTS 21

Després de l’obligat ajornament de l’any passat a causa de la pandèmia, aquest diumenge 26 de setembre torna un dels esdeveniments culturals habituals a Constantí amb l’arribada de la tardor. Es tracta de l’Aplec de la Sardana, que un any més organitzarà el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El Parc de les Escoles Velles tornarà a ser l’escenari de l’aplec, que arriba ja a la seva 38a edició. Com ja és habitual la trobada sardanista es dividirà en jornada de matí i de tarda, i comptarà amb les actuacions musicals de la Cobla Reus Jove i la Cobla Cossetània. Al final de l’aplec, s’oferirà coca i cava per a tots els assistents.

Després de 37 edicions ininterrompudes, la pandèmia va obligar a suspendre l’Aplec durant l’any passat. Aquest any, amb totes les mesures de seguretat, es recupera aquesta trobada sardanística que ha comptat en totes les seves edicions amb la participació de centenars de sardanistes procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona i d’algunes de les cobles més importants del panorama musical català, que han posat l’acompanyament musical a la cita.

Redacció