.

Logotip de l'emissora municipal

Constantí Ràdio ha iniciat aquesta setmana la nova programació de la temporada 2014-2015. Amb la nova programació, l’emissora local continua apostant per la seva tasca de divulgació de la informació local i comarcal i manté el bloc de programació que ha anat consolidant al llarg de les darreres temporades.

L’aposta principal des del punt de vista informatiu continua sent el magazine matinal “Un dia més”, de dilluns a divendres de 12 a 13 h., que manté la seva estructura amb diverses seccions relacionades amb els temes d’actualitat, opinió, cultura i altres més enfocades a l’àmbit local donant ressò a totes les activitats programades per les entitats i associacions del municipi. Durant la setmana la Biblioteca municipal també col·laborarà amb la seves recomanacions setmanals.

L’Informatiu, que es manté cada dia a les 13 hores i redifusió a les 19 hores, un butlletí íntegrament d’informació local i comarcal completa la proposta informativa i l’eix central de la programació dels matins.

Els espais “L’alcalde en directe” i “Grups municipals” continuaran repassant l’actualitat  política municipal una vegada al mes. La graella de programació manté espais ja històrics a l’emissora com “La Inercia”, “Converses de Cafè”, “Club de Lectura”, “Centre d’Esports” “Animals” o el programa de cuina “Del món al forn”. La programació es complementarà amb seccions i programes de la Xarxa de comunicació local.

La música continua sent un des grans eixos de la programació, amb espais com els “Acústics “ que seguiran portant la música en directe dels grups i artistes emergents. A banda, la programació es completa amb una àmplia selecció musical i els èxits de totes les dècades.

Constantí Ràdio també es pot seguir via internet a www.constantiradio.cat o a través del Facebook, i també pels canals de la TDT dedicats a les ràdios locals.