.

.

TOTS 21

Foto de l'Ajuntament amb els símbols del dia internacional contra la violència contra la dona

Foto de l’Ajuntament amb els símbols del dia internacional contra la violència contra la dona

Un any més, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat per als propers dies activitats diverses coincidint amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones que es commemora el 25 de novembre.

L’acte central arribarà el mateix dilluns dia 25 a les 12 h del migdia, amb la Lectura del Manifest al davant de l’Ajuntament, que com és habitual anirà a càrrec de les dues associacions integrades exclusivament per dones al municipi, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

Una de les novetats d’aquest any arribarà l’endemà, dimarts dia 26 de novembre a les 18 h, amb la realització d’un Curs d’autodefensa personal adreçat a dones, que comptarà amb la col·laboració del Club de Karate Kushin Kai de Constantí. Es tracta d’un curs gratuït, adreçat a dones de qualsevol edat i condició física que vulguin dotar-se d’uns recursos bàsics d’autoprotecció dels quals fer ús en cas que sigui necessari (L’Ajuntament es reserva el dret de modificar aquesta activitat per causes alienes o imprevistes. En qualsevol cas, aquesta modificació serà comunicada oportunament)